Nieuws

YOGA bij ZEE in beweging

12 / 07 / 2018

YOGA bij ZEE in beweging

Vanaf 29 augustus starten we met YOGA @ ZEE in beweging. We zijn trots en blij dat Mirjam ten Cate ons team komt versterken!

Hatha Yoga:
Hatha yoga gaat uit van de eenheid tussen lichaam en geest. Kenmerkend is de manier waarop de adem gebruikt wordt om de eenheid en verbinding met jezelf te ervaren. De lessen bevatten een mix van kracht, souplesse en ontspanning.

Docente Mirjam ten Cate:
De lessen zullen worden gegeven door yoga-docente Mirjam ten Cate. Met plezier, aandacht en rust ga je je eigen mogelijkheden verkennen, met de adem als dragende kracht. Mirjam is een ervaren docente en heeft haar opleiding gevolgd bij Saswitha in Bilthoven en geeft inmiddels al een aantal jaren les.

Tijd:         Woensdagochtend 9.30u – 10.30u
Locatie: “ZEE in beweging”, Ruimtevaart 54 Amersfoort
Kosten:  Zie tarieven op onze website

Iets voor jou?
Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga om mee te kunnen doen met deze lessen. Je gaat altijd uit van je eigen mogelijkheden waardoor deze lessen voor iedereen geschikt zijn. Daarnaast is deze vorm van yoga ook ideaal als aanvulling op andere sporten.

Gratis proefles:
Wil jij het gewoon een keer ervaren? Schrijf je dan in voor een gratis proefles via info@zeeinbeweging.nl of via het contactformulier op onze website.

 

  • Deel bericht
    Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Kom eens langs

Ruimtevaart 54
3824 MX, Amersfoort

Routebeschrijving
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.