Nieuws

Van Reevy Dalebout

23 / 12 / 2020

Van Reevy Dalebout

Respect voor ouders, scholen en opvang

Hoe mooi zou het geweest zijn om 2020 positief af te sluiten met de mensen om ons heen waar we van houden? Vreugdevol aftellen en proosten op een nieuw jaar, met nieuwe kansen. Toch is er een totale lockdown afgekondigd; scholen zijn in principe tot 18 januari in het nieuwe jaar gesloten.

Voor de meeste mensen is 2020 niet bepaald een positief jaar en ik heb dan ook veel respect voor de flexibiliteit die continu van ouders, scholen en opvang gevraagd wordt.

Kunnen we dit jaar alsnog hoopvol aftellend afsluiten? Jazeker!

Sluit het jaar af door bijvoorbeeld met het gezin alle mooie momenten van 2020 te benoemen. Schrijf het op gouden papieren sterretjes, waarmee je vervolgens ook de woonkamer kan versieren. Proost vervolgens op de ‘mindset 2021’ , met op nummer één de bescherming van onze gezondheid door de vaccins. Deze vaccins zullen ons ruimte geven om weer bij elkaar te zijn, weer fysiek samen te werken en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

4Kids2talk wenst iedereen een mooi, intiem en waardevol samenzijn tijdens de feestdagen, met een frisse blik vooruit in het nieuwe jaar.

0

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Kom eens langs

Ruimtevaart 54
3824 MX, Amersfoort
Routebeschrijving

Ruimtevaart 22/24
3824 MX, Amersfoort
(4de etage Van der Valk Vitaal)
Routebeschrijving
085 06 07 012

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.