Nieuws

Van Marieke Lebbink

23 / 12 / 2020

Van Marieke Lebbink

Marieke blikt terug en kijkt vooruit !

Met veel plezier heb ik afgelopen jaar bij en met de collega’s van ZEE gewerkt. Leuk om te merken dat we elkaar steeds beter gaan aanvullen. En natuurlijk gaan we daar volgend jaar mee door zodat nog meer mensen zich fysiek en mentaal vitaal gaan voelen.

Avontuurlijk gezond opgericht

Naast mijn werk voor ZEE, mijn spreekuren, heb ik Avontuurlijk Gezond opgericht. Het is een platform voor online trajecten om jezelf klachtenvrij te eten. Er zijn basistrajecten van 4 weken en compleet trajecten van 10 weken. Leuk om te vertellen, dat mijn collega’s van Zee hebben meegewerkt aan de compleet trajecten. Darmehbo is af en bestaat en er is keuze uit 4 verschillende trajecten; verstopping, diarree, buikklachten en maagklachten. Ook het traject gezonde Voeding is klaar. Half januari hopen we het basistraject Energie ehbo weerstand en vermoeidheid af te hebben. Daarna gaan we aan de slag met GewichtEhbo voor onder- en overgewicht. Hopelijk is dit in het voorjaar van 2021 klaar.

Nieuwsgierig? Maak gratis kennis met de online trajecten via www.avontuurlijk gezond.nl
Nog opzoek naar een origineel decembercadeau? Deze maand is het traject Gezonde Voeding in de aanbieding.

Gezond Recept

Recept: Amandelcake met bosbessen
Een lekker cake met minder en natuurlijk suiker en rijk aan antioxidanten die je weerstand een boost geven.
Voor 1 platte cake: 75 gram gesmolten kokosolie, 150 gram amandelmeel, 50 gram havermout, 75 gram oerzoet, 4 eieren, 200 gram (lactosevrije) yoghurt, 2 theelepels vanille-extract, 250 gram bosbessen of ander fruit zoals bramen, frambozen, brownie vorm en bakpapier.

 

Verwarm de oven voor op 175 °C. Bekleed het cakeblik met bakpapier. Meng het amandelmeel, de havermout en oerzoet door elkaar. Klop de eieren met een handmixer schuimig. Spatel eerst het meelmengsel en dan de kokosolie en yoghurt erdoor. Verdeel de bosbessen over de bodem van het cakeblik en verdeel het beslag erover. Bak de cake in het midden van de oven in 20 minuten gaar.

Hartelijke groeten,
Marieke Lebbink

0

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Kom eens langs

Ruimtevaart 22/24
3824 MX, Amersfoort
(4de etage Van der Valk Vitaal)
Routebeschrijving
06 43 25 88 66

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.