Sara Theissen

Sara Theissen en haar praktijk “InZicht”

Officieel heet ik Sara Maria Zandstra-Theissen. Ik ben geboren in Noorwegen, maar ondertussen ben ik goed geworteld in Nederland en spreek ik de taal vloeiend. Al moet ik toegeven dat mijn dialect mijn afkomst af en toe verklapt. Na meer dan 10 jaar in loondienst te hebben gewerkt ga ik vanaf 1 mei voor mezelf starten onder de naam “InZicht” bij het integrale vitaliteitscentrum “ZEE in beweging”.

Achtergrond

Ik werk een kleine 15 jaar als fysiotherapeute en geloof in een integrale aanpak. Gedurende mijn loopbaan heb ik me ontwikkeld als leefstijl-coach en heb ik me gespecialiseerd in een methode voor pain release (PRM).  In het dagelijkse leven ben ik moeder, vrouw, vriendin, hardloopster, danser en zangeres. Deze veelzijdigheid en creativiteit zet ik ook graag in in mijn beroep als fysiotherapeut en leefstijlcoach.

Wat kenmerkt mij?

Ik ben een vriendelijke en ontwapenend persoon, soms direct en altijd op zoek naar positieve groei in het breedste zin van het woord.

Wie bij mij in behandeling komt, zal merken dat ik altijd vanuit de context waarin hij of zij zich bevindt aan de slag ga. Samen kijken wij naar wat haalbaar is op elk niveau van herstel en groei. Zo heeft iedereen zijn eigen individuele proces op maat. Dit geldt voor alle diensten die ik aanbied. Fysiotherapie, Leefstijl Coaching en de PRM-trajecten.

Verder kijk ik er erg naar uit om zelf te groeien en mooie dingen te ontwikkelen in samenwerking met iedereen die betrokken is bij Zee in Beweging. Je kunt me voorlopig het beste bereiken via info@zeeinbeweging.nl of 06 43 25 88 66.

Binnenkort zal ik ook een eigen website publiceren.

0

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Kom eens langs

Ruimtevaart 22/24
3824 MX, Amersfoort
(4de etage Van der Valk Vitaal)
Routebeschrijving
06 43 25 88 66

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.