Sabine Langedijk

Ontmoet Sabine van praktijk Malana

Al van jongs af aan vond ik mensen interessant. Hoe ze omgaan met pieken en dalen in het leven. Hoe mensen fysiek en mentaal in elkaar zitten. Vooral de kracht waarmee mensen de tegenslagen tegemoet gaan en de flexibiliteit om mee te bewegen met de golven van het leven wilde ik al snel meer over leren.

Mijn switch naar masseur

Dit begon bij mij in de richting van eventmanagement waarbij ik projectleider was voor projecten in de zorg. Ik hield mij bezig met onder andere de wachtlijsten bij de GGZ en hoe dit vanuit een creatieve manier opgelost kon worden, met het gesprek aangaan over dementie en hoe de familie dit ervaart en de ontwikkeling stimuleren op een speelse wijze van kinderen met langdurige klachten. Ik vond het erg mooi werk om te doen, maar miste daarin vaak het één op één contact. Dit resulteerde in de omscholing tot masseur.

Mijn aanpak als masseur

Inmiddels ben ik ruim drie jaar masseur met een specialisatie in langdurige klachten. Mensen komen bij mij met onder andere fysieke en mentale klachten door stress, een vervelende gebeurtenis in het verleden waardoor het contact met het lichaam is verstoord, je lichaam beter leren begrijpen en bewust contact weer maken met je lichaam.

Bij de massages staat bewustwording vooraan. Bewustwording in je lichaam wat daar gebeurt, maar ook bewustwording op mentaal vlak en hoe deze twee gebieden invloed op elkaar hebben. Ik werk vanuit het eerst opbouwen van een veilige setting. Een massage krijgen kan erg kwetsbaar voelen. Het is daarom van belang dat jij je eerst goed voelt bij mij. Daarbij bepaal jij wat er gemasseerd wordt en met welke druk. Jij weet het beste wat goed voelt voor jouw lichaam. Mocht je dit niet goed weten, dan komen we daar samen achter in een gesprek en tijdens de massage. Ik ben daarbij altijd eerlijk tegen je in wat ik voor je kan betekenen en werk graag samen met collega’s met andere expertises om zo een goed vangnet voor jou te creëren.

Aanvullende opleiding

Naast de massages ben ik opgeleid tot stresscounselor en innerlijk kind therapeut voor meer inzicht in het mentale vlak. Jarenlang heb ik, en nog steeds, een bijzondere hobby gehad: onderzoek doen naar stress, pijn en trauma. Ik wilde begrijpen waarom bepaalde klachten maar niet weg lijken te gaan, wat hier de oorzaak van is en hoe dit opgelost kan worden. Dit heeft geleid tot een breed scala aan invalshoeken waarmee ik kijk naar jouw klachten en een verscheidenheid aan oefeningen om jou een stap dichter te brengen naar een leven zonder dagelijkse pijn.

Neem gerust contact op

Neem vooral contact op om te kijken of ik iets voor je kan betekenen. Ik kijk uit naar het horen van jouw verhaal en je te leren kennen.  Je kunt mij berichten via Whatsapp op 06-21389702 of via de mail op info@praktijkmalana.com. Telefonisch ben ik lastiger te bereiken vanwege de massages. Ik bel terug zodra dit mogelijk is en anders stuur ik een berichtje.

0

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Kom eens langs

Ruimtevaart 22/24
3824 MX, Amersfoort
(4de etage Van der Valk Vitaal)
Routebeschrijving
06 43 25 88 66

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.