Pascalle Schoonderwoerd

Pascalle Schoonderwoerd

Zo’n 25 jaar geleden, moest ik voor mijn eerste baan als managementtrainee een stukje over mezelf schrijven met een pakkende “one liner”, dit werd:

No mountain too high for a climber……

Na alle omwegen, pieken en dalen die ik meegemaakt heb om te komen waar ik nu ben, is deze boodschap nog steeds van toepassing op hoe ik in het leven sta en hoe ik mijn vak als therapeut, coach en docent uitoefen.

Mijn loopbaan in vogelvlucht

Na mijn studie bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit heb ik zo’n 7 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Ik kwam al snel tot de conclusie dat mijn interesse in mensen groter is dan mijn interesse in geld verdienen, maar ja wat dan……? Ik heb mijn baan opgezegd en ben psychologie gaan studeren. Eerst in Nederland en vervolgens heb ik deze studie afgemaakt in Amerika aan de Washington State University waar ik toen woonde. Vervolgens, weer terug in Nederland, heb ik mijn loopbaan voortgezet bij de Hogeschool in Utrecht als docent waar ik mijn bedrijfskunde en psychologie perfect kon combineren. Door het begeleiden van studenten die, af en toe, mentaal of emotioneel vastliepen werd ik geïnspireerd om een post-HBO opleiding psychotherapie te volgen. Een bewuste keuze om vakkundig mensen op een dieper niveau verder te kunnen helpen. Vanuit deze passie ben ik samen met mijn compagnon 5 jaar geleden ZEE in beweging gestart waar fysieke en mentale gezondheid integraal worden benaderd. Hierbinnen ben ik verantwoordelijk voor ZEE|mentale vitaliteit.

Mijn doel als Coach & Therapeut

Als coach en therapeut is mijn grootste uitdaging volledig aan te sluiten bij wat de client nodig heeft om stappen te maken. Door te achterhalen waar de kern van het probleem zit kan ik samen met de client op een dieper niveau aan de slag. De client kan hierdoor belemmerende patronen doorbreken en bewust richting geven aan zijn of haar leven. Hiermee streef ik ernaar het verschil te maken voor mijn clienten.

Hoe zien anderen mij…

Mijn omgeving beschrijft mij als iemand die van nature rust uitstraalt, die met grote kundigheid haar werk doet en zich onderscheid door scherpe analyses te combineren met warme betrokkenheid.

Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen?

Aarzel niet om contact met me op te nemen dan zoeken we samen naar de aanpak die voor jou het beste werkt! Ik kijk er nu al naar uit om jou te ontmoeten

Je kunt me direct bellen of whatsappen op 06 43258866 of mailen naar pascalle@zeeinbeweging.nl of mentalevitaliteit@zeeinbeweging.nl.

 

0

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Kom eens langs

Ruimtevaart 22/24
3824 MX, Amersfoort
(4de etage Van der Valk Vitaal)
Routebeschrijving
06 43 25 88 66

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.