Micheline Vijverberg

– Micheline –

Ik ben Micheline Vijverberg en wil me graag even voorstellen. Ik heb ruim 18 jaar werkervaring in verschillende functies binnen de zorg. Ik ben als diëtist werkzaam geweest in ziekenhuizen, een sportschool en als accountmanager voor een groot zorgbedrijf.

Mijn interesse in mensen, nieuwsgierigheid, oog voor details, humor en bezig zijn met mijn handen is samen gekomen in de craniosacraal therapie (cranio). Ik ben via mijn jongste dochter in contact gekomen met cranio en heb gezien wat het voor je kan doen. Tijdens de opleiding tot cranio therapeut heb ik óók zelf de kracht van cranio mogen ervaren.

Cranio is een lichaamsgerichte therapie waarbij ik doormiddel van zachte aanraking met mijn handen, samen met jou, luister naar jouw lichaam. Om blokkades te vinden en op te lossen, waardoor de energie weer kan gaan stromen. Het helpt je te ontspannen, terug in balans te komen en stimuleert het zelfherstellend vermogen van je lichaam.

Ervaar je onrust, spanning, (chronische) stress en/of lichamelijke klachten en wil je meer rust, ontdekken waarom je over je grenzen gaat of wat je lijf je te vertellen heeft?

Neem dan contact met mij op en dan bied ik jou een veilige plek om de kracht van cranio te ervaren.

Ik hoop je snel te zien!

Micheline

Register RCN

Als therapeut (CST-D) ben ik aangesloten bij het Register Craniosacraal therapeuten Nederland onder nummer RCN: R0232

Tevens ben ik bij de Beroepsvereniging Upledger Craniosacraal therapie Nederland het UCN aangesloten.

 

 

0

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Kom eens langs

Ruimtevaart 22/24
3824 MX, Amersfoort
(4de etage Van der Valk Vitaal)
Routebeschrijving
06 43 25 88 66

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.