Marieke Lebbink

Wil jij op een natuurlijke en actieve manier werken aan jouw gezondheid? Dan denk ik graag met je mee en gaan we op een goed onderbouwde manier aan de slag.  Door mijn jarenlange ervaring in de reguliere en aanvullende geneeskunde, begeleid ik je in stappen naar een manier van eten waarbij je klachten verdwijnen, verminderen en/of beheersbaar worden.

Samen op zoek naar balans in buik en brein

Een fit gevoel, dat we willen allemaal wel. Een voorwaarde is een goede balans in buik en brein. Voeding en leefstijl  spelen daarbij de hoofdrol.  Maar wat goed is voor de één hoeft niet goed te zijn voor de ander. Wat past nou bij jou of jouw cliënt?  Al die diëten,  van koolhydraatbeperkt, fodmap tot paleo helpen, soms tijdelijk of soms helemaal niet. Kortom: als leek, maar ook als professional zie je vaak door de bomen het bos niet meer.

Lichaam en geest hebben dagelijks  een portie natuurlijke gezonde voeding, rust en beweging nodig. Maar wat, hoeveel, in welke verhouding en op welke manier hangt o.a. af van de bouw, leeftijd, klachten, fase van het herstelproces etc. Daar moet je dus rekening mee houden in de ontdekkingstocht naar wat goed is voor jou of jouw cliënt.

Met mijn brede visie, kennis, inzichten en ervaring kan ik hulp en begeleiding bieden, middels individuele consulten, workshops, educatie en het ondersteunen van andere professionals (op voedingsgebied).

De gezondheid begint in de darm. De focus ligt daarom op herstel van een normale darmwerking d.m.v. voeding en leefstijl.

Ik maak gebruik van inzichten uit de reguliere Westerse geneeskunde, maar ook uit vanuit de orthomoleculaire, natuurgeneeskundige en Oosterse visies.

Mijn missie is het delen van mijn kennis, inzichten en het aanbieden van ‘tools’ en begeleiding en educatie aan individuele cliënten en andere hulpverleners.

Mijn drijfveer is het zelfherstellend vermogen van mijn medemens te ondersteunen. Een voorwaarde om balans (terug) te vinden.

Marieke Lebbink

 

0

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Kom eens langs

Ruimtevaart 22/24
3824 MX, Amersfoort
(4de etage Van der Valk Vitaal)
Routebeschrijving
06 43 25 88 66

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.