Frijk Wieland

De afgelopen 30 jaar heeft mij gevormd tot wie ik nu ben en wat voor mij belangrijk is. Ik ben een mens die houdt van echt verbinden. Verbinden met andere mensen, verbinden met mezelf en in mijn vak als fysiotherapeut me verbinden met clienten en samen tot een optimaal resultaat komen.

Mijn achtergrond

Na het afronden van mijn opleiding fysiotherapie in 2011 ben ik gaan werken in de revalidatiezorg van chronische pijn en vermoeidheid. Clienten worstelen hier dagelijks met aanhoudende en vaak onverklaarbare klachten. Ik heb hier ervaren dat naast fysiotherapeutische technieken, psychische ondersteuning noodzakelijk is om mensen verder te helpen. Om deze reden heb ik tijdens mijn werk verbredende en verdiepende cursussen gevolgd zodat ik meer voor mijn clienten kon betekenen. Ik heb de post HBO opleiding Rouwverwerking gevolgd en de opleiding tot revalidatie en arbeidsspecialist. Hiernaast heb ik verdieping gezocht in de ACT (acceptance and commitment therapy) en zijnsorientatie. Als mens ben ik praktiserend boeddhist waarvan ik de kernwaarden meeneem in mijn behandeling en waar ik tevens les in geef. De combinatie aan ervaringen neem ik mee in mijn werk als psychosomatisch georiënteerde fysiotherapeut.

Hoe werk ik als fysiotherapeut

Afhankelijk van de soort klacht bepaal ik op basis van de anamnese en de informatie van de client mijn behandelmethode die ik afstem met de client. Ik geloof dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden en zal beide factoren meenemen in de behandeling. Ik houd rekening met wat voor mijn client echt belangrijk is in het leven zodat ze ruimte krijgen om weer in hun kracht te komen. Moeilijke thema’s ga ik niet uit de weg. Ik zal op een passende manier toewerken naar een transformatie.

Mijn levensfilosofie

Alle opleidingen en ervaringen hebben me veel handvatten gegeven om me staande te houden in de hectische maatschappij en als mens te groeien. Ik kijk ernaar uit om mijn levenspad verder vorm te geven vanuit liefde, verbinding en passie.

Loop je aan tegen fysieke klachten of ervaar je chronische pijn en spreekt bovenstaande je aan? Neem dan contact op met Frijk@zeeinbeweging.nl

 

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Kom eens langs

Ruimtevaart 54
3824 MX, Amersfoort
085 06 07 012

Routebeschrijving
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.