Bastian Zaanen

Bastian Zaanen

Al tijdens mijn middelbare schooltijd was het voor mij al wel duidelijk, ik wilde iets studeren waarbij ik actief aan de slag kon met mensen…fysiotherapie werd het!

In de afgelopen 12 jaar heb ik veel werkervaring opgedaan in verschillende settingen, zowel in individuele therapie als in het werken met groepen. Maar al sinds mijn studie fysiotherapie in Utrecht, ben ik altijd zeer geboeid geweest in de mens ‘achter de klacht’.

Ik bemerkte al snel dat een groot percentage mensen niet of maar tijdelijk van zijn klachten afkwam en raakte daardoor gefascineerd in de onderliggende oorzaken van deze fysieke klachten.

Ik besloot om mijzelf verder te ontwikkelen door mij naast het fysieke ook bezig te gaan houden met de mentale en emotionele processen die van invloed zijn op ‘vitaliteit’ van mensen. Dit heb ik gedaan door een breed scala aan cursussen te volgen en daarnaast in heb ik in 2017 de Post-HBO studie Integratieve Coaching & Counseling afgerond aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.

Nu werk ik bij “ZEE in beweging” zowel als Fysiotherapeut als Integratief Coach-Counselor. In beide vakgebieden gaat het volgens mij om het aanpakken van het onderliggende probleem zodat er een langdurig en gedegen resultaat behaald wordt.

Het uitgangspunt vanwaar uit ik werk:
Ieder mens is uniek en verdient daarom ook een unieke behandeling afgestemd op zijn of haar klacht of vraag.”

Mijn passie is mensen begeleiden in een stap voorwaarts op weg naar hun doel. Cliënten omschrijven mij als rustig, écht betrokken en professioneel.

Elke dag geeft het mij weer volop energie dat ik onderdeel mag zijn van het veranderproces van mensen om zowel fysiek als mentaal in beweging te komen!

Meer weten of vrijblijvend kennismaken om te weten wat we bij ZEE voor je kunnen betekenen?  Je kunt mij direct bereiken via onderstaande gegevens.

 

 

0

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Kom eens langs

Ruimtevaart 54
3824 MX, Amersfoort
Routebeschrijving

Ruimtevaart 22/24
3824 MX, Amersfoort
(4de etage Van der Valk Vitaal)
Routebeschrijving
085 06 07 012

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.