Nieuws

Last van pijn in je lichaam? Kom naar ZEE voor Mulligan Therapie

20 / 06 / 2019

Last van pijn in je lichaam? Kom naar ZEE voor Mulligan Therapie

 

Wanneer passen we het Mulligan Concept toe?
Het Mulligan Therapie Concept is een methode in de fysiotherapie die we bij ZEE met succes toepassen. Voor veel klachten aan het bewegingsapparaat is het Mulligan Concept dé oplossing. Denk aan knie-, heup-, schouder-, nek- en rugklachten. Het grote voordeel van het Mulligan Concept is; het heeft direct effect en is een volledig pijnvrije behandelmethode.

Hoe werkt een behandeling volgens het Mulligan Concept?
Simpel gezegd wordt de positie van het pijnlijke gewricht gecorrigeerd. Stel je voor dat je een niet soepel lopende lade hebt in een kast. Het spoor terugvinden om deze lade weer soepel te laten bewegen is vaak een kwestie van een subtiele aanpassing van de positie van deze lade. Waardoor de beweging weer soepel verloopt. In het menselijk gewricht werkt dit net zo. Wanneer we deze gecorrigeerde beweging pijnvrij een aantal keer herhalen zal er een normaal bewegingspatroon ontstaan. Deze behandelvorm leidt tot een snel en blijvend herstel van gewrichtsfuncties.

Onze cliënten ervaren het succes!
Onze cliënten zijn verbaasd over het directe resultaat in combinatie met de milde behandeltechniek. Ze ervaren meer bewegingsvrijheid en een afname van pijn.

Interesse? Neem direct contact met ons op:
06-39464678 of mail naar info@zeeinbeweging.nl

Meer informatie kunt u ook lezen op de pagina over fysiotherapie in Vathorst, fysiotherapie in Nieuwland of fysiotherapie in Hoogland.

 

0

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Kom eens langs

Ruimtevaart 54
3824 MX, Amersfoort
Routebeschrijving

Ruimtevaart 22/24
3824 MX, Amersfoort
(4de etage Van der Valk Vitaal)
Routebeschrijving
085 06 07 012

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.