Loopbaancoaching Amersfoort

Je Carrière Vormgeven

Je loopbaan vormgeven

Welke stap wil je op korte termijn maken met loopbaancoaching Amersfoort, waar wil je over 5 jaar staan en hoe ga je dit doen? Je identiteit, persoonlijke drijfveren, ervaring, kennis en kunde vormen de basis van het carrière pad dat je gaat uitstippelen. We gaan je coachen om je loopbaan zo vorm te geven dat het aansluit bij jou en de toekomst die je voor ogen hebt.

Programma loopbaancoaching Amersfoort

Jezelf in beeld brengen: identiteit, drijfveren, ervaring, kennis & kunde
Bij loopbaancoaching Amersfoort ga je vanuit de basis richting geven aan je toekomst. Je brengt onder professionele begeleiding jezelf in kaart: “wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik”. Zo ontwikkel je een fundering dat als kompas dient voor je keuzes.

Loopbaan mogelijkheden in beeld
Vanuit deze basis ga je de loopbaanmogelijkheden verkennen en in beeld brengen. Dit vormt het startpunt voor je persoonlijke ontwikkelplan.

Een persoonlijk ontwikkelplan
Onder professionele begeleiding stel je een persoonlijk ontwikkelplan op. Dit plan zal gericht zijn op de groei die je graag wil doormaken al dan niet in lijn met de strategie en afdelingsdoelstellingen van je werkgever. Jouw plan dient als basis voor personal branding en specifieke coaching.

  • Personal Branding
    Hoe ga jij jezelf verkopen om die baan te krijgen die je wilt?
  • Individuele coaching op vaardigheden of belemmeringen
    We gaan in individuele sessies aan de slag met de vaardigheden die je wilt ontwikkelen of met belemmeringen die in de weg zitten. Hierbij wordt materiaal op maat aangeboden.

Kunnen doen wat je wilt
Onze aanpak neemt jouw talenten als uitgangspunt voor je verdere ontwikkeling. Op deze manier kan je vanuit je eigen kracht het verschil gaan maken voor jezelf en je (potentiële) werkgever.

Ook in groepsverband mogelijk door middel van een Intervisietraject
Dit kan tevens plaatsvinden in de vorm van een intervisietraject in teamverband. Interessant voor jouw werkgever? Kijk voor meer informatie op de pagina voor bedrijven.

Voor meer informatie kun je direct contact opnemen

0

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Kom eens langs

Ruimtevaart 54
3824 MX, Amersfoort
085 06 07 012

Routebeschrijving
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.