Fysiotherapie Vathorst Amersfoort

De beste zorg en meer

Fysiotherapie Vathorst door fysio experts voor de beste zorg

Voor fysiotherapie in Vathorst is onze fysiotherapiepraktijk ideaal gelegen: deze is gevestigd tussen de wijken Vathorst, Nieuwland en Hoogland. We hebben een multidisciplinair team dat alles in huis heeft om je snel van je klachten af te helpen. Loop jij al langer rond met klachten? Maak dan vandaag nog een afspraak met onze fysio. Je kunt rekenen op hoge kwaliteit en een persoonlijke benadering!

Afspraak maken of meer informatie?
 


Fysiotherapie Vathorst Fysio Vathorst

Fysiotherapie Vathorst helpt bij acute of langdurige klachten!

Een blessure of klacht belemmert je in het dagelijks leven en daar wil je vanaf, het liefst zo snel mogelijk natuurlijk. De fysiotherapeuten van onze fysiotherapiepraktijk, nabij Vathorst, helpen bij zowel acute als chronische klachten.

  • Chronische klachten:
    Klachten die sluimerend ontstaan en blijvend aanwezig zijn of regelmatig terugkeren. Denk hierbij onder andere aan klachten zoals: nek-schouderklachten, langdurige rugklachten, knieklachten, heup-beenklachten. Hieronder vallen bijvoorbeeld ook hoofdpijn, vermoeidheid/energieverlies.
  • Acute klachten:
    Klachten die acuut ontstaan, bijvoorbeeld tijdens sporten of door een ongeval. Denk hierbij aan: acuut knieletsel, acute rugpijn, spierscheuring, enkel verzwikking, zweepslag in de kuit.

Samen op zoek naar de oorzaak

De pijlers van de fysio in Vathorst zijn: hoogwaardige kwaliteit in combinatie met een persoonlijke aanpak. We gaan samen met jou op zoek gaan naar de onderliggende oorzaak van je klacht of blessure. Hierdoor krijg je snel weer controle over je klachten en werk je aan een optimaal en langdurig herstel.

Behandelmethodes

Door onze brede expertise hebben we toegang tot een grote variatie aan behandelmethodes om jou van je klachten af te helpen! Veel gebruikte en effectieve methodes zijn:

Daarnaast zijn we expert op het gebied van Psychosomatische fysiotherapie.

Snel terecht

Wij streven ernaar om binnen 24 uur een afspraak in te plannen. Je kunt rechtstreeks met ZEE in beweging contact opnemen, hiervoor heb je geen verwijzing nodig van de arts.

Nazorg fase fysio Vathorst

Zodra je van je klachten af bent start onze nazorg fase! Afhankelijk van je klacht bepalen we welke aanpak het beste past om ervoor te zorgen dat je klachtenvrij blijft. Indien nodig geven we na afloop tips en oefeningen mee om langdurig vitaal te blijven. Ook plannen we regelmatig een controle-behandeling in om er zeker van te zijn dat je klachtenvrij blijft functioneren!

Tot snel bij ZEE 🙂

Voor meer informatie kun je direct contact opnemen

0

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Kom eens langs

Ruimtevaart 54
3824 MX, Amersfoort
Routebeschrijving

Ruimtevaart 22/24
3824 MX, Amersfoort
(4de etage Van der Valk Vitaal)
Routebeschrijving
085 06 07 012

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.