Fysiotherapie Hoogland Amersfoort

Voor een optimaal resultaat!

De beste fysiotherapie in de buurt van Hoogland

Fysiotherapie nabij Hoogland nodig? Ervaar je fysieke pijn of belemmering in bewegen? De fysiotherapeuten van “ZEE in beweging” staan voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat u snel geholpen wordt! Ons doel is om binnen 24 uur een afspraak in te plannen. Je hebt hiervoor geen verwijzing nodig van een arts. Naast Hoogland richten wij ons op de regio Amersfoort, waaronder Vathorst en Nieuwland.

Blijf niet langer rondlopen met je klachten…Maak vandaag nog een afspraak!

Fysiotherapie Hoogland: Effectieve behandelingen!

Voor een optimale behandeling doorlopen we bij fysiotherapie Hoogland een stappenplan om je snel van je klachten af te helpen. Door de onderliggende oorzaak aan te pakken blijf je langdurig klachtenvrij!

 • Inventarisatie: 
  In deze fase inventariseren we jouw hulpvraag en brengen we door middel van een vraaggesprek het probleem in kaart. De gegevens vullen we aan met een onderzoek op de behandelbank en waar nodig met een extra vragenlijst.
 • Plan & Uitvoering:
  We bespreken samen met jou het behandelplan en gaan aan de slag! We maken o.a. gebruik van fascie- en bindweefseltechnieken, het Mulligan Concept, Medical Taping en oefentherapie.
 • Evaluatie:
  We evalueren voor en na elke  behandeling hoe het ervoor staat met de gestelde doelen en de voortgang van de klachten. Hierop passen we als dit nodig is, in overleg het behandelplan aan.
 • Continuering:
  Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent en de gestelde doelen zijn behaald. In overleg sluiten we het behandeltraject af en kijken we wat er nodig is om de behaalde resultaten te waarborgen voor de toekomst.

We behandelen een grote variatie aan klachten

Nekklachten
Schouderklachten
Rugklachten
Lage rug- en beenklachten
Heupklachten
Knie en enkel klachten
Psychosomatische klachten

LAST VAN HOOFDPIJN, VERMOEIDHEID EN LANGDURIGE ONVERKLAARBARE KLACHTEN?

We hebben diverse behandelmethodes die bewezen effectief zijn bij hoofdpijn, vermoeidheid en onverklaarbare klachten. Waar nodig kunnen we onze specialisaties binnen “ZEE in beweging” inzetten voor een optimaal resultaat.

Interesse in opbouw van kracht en conditie?

Als je geen directe klachten hebt maar je wil geholpen worden bij een duurzame opbouw van kracht en conditie? Ook dat kan! We gebruiken methodes uit de topsport om je zo goed mogelijk op weg te helpen naar een vitaler leven!

Kom naar ons voor een duurzaam resultaat!

Ons streven is om MEER te bieden voor onze cliënten. Dit betekent dat we altijd verder kijken dan alleen de symptomen. We gaan samen op zoek naar de oorzaak en beïnvloeden het zelfherstellende vermogen van het lichaam zodat er een duurzaam resultaat ontstaat!

Aarzel niet om contact op te nemen! Tot ziens bij ZEE 🙂

Voor meer informatie kun je direct contact opnemen

0

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Kom eens langs

Ruimtevaart 54
3824 MX, Amersfoort
085 06 07 012

Routebeschrijving
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.