Grip, Herstel, Groei

Wil jij weer grip krijgen op je situatie? Werken aan je fysieke of mentale gezondheid, verantwoord fitter worden of een stap maken in je loopbaan? Bij ZEE kijken we wat jij nodig hebt. Bij ons staat persoonlijk contact, hoge kwaliteit en betrokkenheid centraal zodat jij je doelen behaalt.

Onze werkwijze

Na een persoonlijk intake-gesprek maken we samen een concreet behandelplan. Afhankelijk van jouw behoeften bieden we al dan niet in combinatie fysiotherapie, coaching & counseling en training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling om jouw doelen te behalen. Wilt u meer informatie over 1 specifieke dienst, kijk in ons menu voor de verschillende diensten.

Arrow Created with Sketch.

Duurzaam vitaal

Belemmeren fysieke klachten je om te doen wat je wil doen? Samen gaan we op zoek naar de kern van de klacht en behandelen we deze door middel van specifieke behandeltechnieken. Persoonlijke aandacht en hoge kwaliteit staan centraal in jouw herstel.

 • Arrow Created with Sketch. Fysiotherapie
 • Duurzaam vitaal

  Wil jij doelgericht werken aan vaardigheden om jezelf verder te ontwikkelen? Onder professionele begeleiding ga je aan de slag om jouw loopbaan vorm te geven. Vanuit je eigen kracht maak je het verschil voor jezelf en je werkgever.

 • Arrow Created with Sketch. Loopbaancoaching & Persoonlijke ontwikkeling
 • Duurzaam vitaal

  Van binnenuit sterker worden zodat je de stappen kan zetten om jouw doelen te behalen? De kracht van onze aanpak zit in de persoonlijke benadering, innerlijke diepgang en het gebruik van methoden uit verschillende stromingen.

 • Arrow Created with Sketch. Coaching, Counseling & Therapie
 • Duurzaam vitaal

  Door aandacht te besteden aan de wisselwerking tussen lichaam en geest en de individuele behoeften begeleiden we onze cliënten bij het opbouwen van vitaliteit, innerlijke kracht, fysieke gezondheid, en persoonlijke groei. Dit zorgt voor een duurzaam vitaal resultaat

 • Arrow Created with Sketch. Duurzaam vitaal
 • Helaas, er zijn geen items beschikbaar

  Cliënten over ons

  Nu na een tijdje coaching en fysio heb ik een gezonde verhouding tussen werk en privé. Zo zelfs dat ik weer de dingen doe die ik graag deed!

  B. van de Kieft

  Ik ervaar Bastian als iemand die behalve aandacht voor de kwaal ook veel aandacht voor de mens heeft. Bastian straalt rust uit, is nooit gehaast en behandelt in het moment. Hij werkt met focus en aandacht en respecteert mijn grenzen.

  T. van Alphen

  Pascalle haar aanpak richt zich niet alleen op de zakelijke ontwikkeling maar zij kijkt ook naar de innerlijke mens. Door de combinatie die Pascalle hanteert heb ik mijzelf nog verder kunnen ontwikkelen dan vooraf onze doelstelling was.

  E. van de Kleut

  Door dit alles voel ik me vrijer, meer betrokken, opgewekter en energieker!

  J. van der Lugt

  Na mijn hevige val met de fiets in 2016 was fietsen voor mij geen plezier meer. Ik was angstig geworden. Pascalle is kundig, rustig en empathisch. Onder andere met EMDR heeft zij mij het vertrouwen om te fietsen terug gegeven. Bij ZEE in Beweging ben je in goede handen. 

  V. van Brakel

  Zee nieuws

  6 / 04 / 2023

  LENTE NIEUWS

  Lees meer
  20 / 03 / 2023

  Wil je af van je maagzuurremmers?

  Lees meer
  25 / 01 / 2023

  Wil jij ook beter slapen?

  Lees meer
  0

  Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

  Kom eens langs

  Ruimtevaart 22/24
  3824 MX, Amersfoort
  (4de etage Van der Valk Vitaal)
  Routebeschrijving
  06 43 25 88 66

  Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.