Nieuws

Doorbreek de Cirkel, Voorkom Verzuim

20 / 11 / 2019

Doorbreek de Cirkel, Voorkom Verzuim

De feiten liegen niet…

Werknemers ervaren stress, raken gedemotiveerd, worden overbelast, en voor dat ze het weten hebben ze een burn-out.

In Nederland hebben op dit moment 1,3 miljoen mensen last van burn-outklachten als gevolg van werkstress. Bij 35 procent van alle verzuimgevallen wordt ook daadwerkelijk werkdruk of werkstress als reden voor verzuim gegeven. In totaal gaat het om 11 miljoen ziektedagen door werkstress. Omgerekend betekent dat een kostenpost van 8.100 euro per werknemer, aldus de onderzoekers van TNO en CBS. Lees meer….

Hoe kunnen we dit doorbreken?

De sleutel tot verandering

De sleutel voor het doorbreken van deze vicieuze cirkel ligt dichterbij dan we denken. Iedere werknemer weet bewust of onbewust van hij of zij nodig heeft om gemotiveerd en productief te genieten van zijn of haar loopbaan. Door de individuele drijfveren te koppelen aan de bedrijfsbelangen ontstaat ruimte. Ruimte voor de werknemer én ruimte voor de werkgever.

Onze aanpak is zichtbaar anders

Wij maken het verschil door echt in contact te staan met de werknemer. We werken op een dieper niveau aan onderliggende oorzaken om vanuit daar nieuwe patronen te ontwikkelen al dan niet in relatie tot de werkgever. Per situatie maken we een analyse en passen we onze aanpak aan. Door onze brede deskundigheid op het gebied van coaching, psychotherapie, fysiotherapie, diëtetiek, yoga & mindfulness benaderen we de situatie vanuit verschillende invalshoeken.

Wilt u in gesprek om de cirkel te doorbreken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen! We maken graag een vrijblijvende afspraak om van gedachten te wisselen over de mogelijkheden en de effectiviteit ervan op uw organisatie.

We bieden een combinatie van workshops, trainingen, intervisie-trajecten en loopbaancoaching op maat. Daarnaast hebben we drie blue-zou programma’s ontwikkeld voor persoonlijke groei, vitaliteit en burn-out herstel. Lees hieronder meer.

Onze Blue-Zone programma’s (voor teams en individueel)

Wat doen we nog meer…

0

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Kom eens langs

Ruimtevaart 22/24
3824 MX, Amersfoort
(4de etage Van der Valk Vitaal)
Routebeschrijving
06 43 25 88 66

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.