mentaal in balans

Fundering voor prestatie, groei en geluk

Vanuit kwaliteit naar balans

Je eigen kwaliteiten aanboren 
Ons doel is mensen van binnenuit sterker maken zodat ze ruimte krijgen om het beste uit zichzelf te halen. De kracht van onze manier van werken zit in de persoonlijke benadering, de innerlijke diepgang en het gebruik van methoden uit verschillende stromingen.

Persoonlijke benadering 
Iedere persoon is uniek en heeft zijn eigen specifieke hulpvraag. Om deze reden staat in onze werkwijze de persoon altijd centraal. Als integratieve Coach & Counselors stemmen wij onze manier van werken volledig af op de individuele  persoon. Je werkt aan wat jij nodig hebt om grip te kunnen krijgen op je situatie.

Innerlijke diepgang
Bij de methoden die we toepassen kom je uit je vaste denkpatronen en ontstaat ruimte om op een diep innerlijk niveau oorzaken en oplossingen voor je situatie te vinden. Als je van binnen je blokkades of belemmeringen aanpakt, merk je dat dit op alles in je dagelijks leven doorwerkt. Hiermee zorg je voor een stabiele fundering waarop je verder kunt bouwen.

Methoden uit verschillende stromingen
Om aan te kunnen sluiten bij specifieke situaties maken we gebruik van methoden uit verschillende psychologische stromingen zoals de psycho-analyse, oplossingsgericht coachen, cognitieve gedragstherapie en het humanisme. Door vanuit verschillende invalshoeken aan je balans en ontwikkeling te werken ontstaat een krachtige resultaat.

Individueel en op groepsniveau
Op groepsniveau geven we workshops om bepaalde individuele inzichten te krijgen en blokkades te signaleren. Op individueel niveau gaan we concreet aan de slag met de individuele doelen vanuit onze integrale benadering

Arrow Created with Sketch. Afspraak maken of meer informatie? Arrow Created with Sketch. Offerte aanvragen?
0

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Kom eens langs

Ruimtevaart 22/24
3824 MX, Amersfoort
(4de etage Van der Valk Vitaal)
Routebeschrijving
06 43 25 88 66

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.