Hypnotherapie Amersfoort

Een krachtige vorm van Psychotherapie

Hypnotherapie Amersfoort

Hypnotherapie is een krachtige vorm van psychotherapie en tevens één van de oudste vormen.

Heb je je ooit wel eens verbaasd over de interessante wereld die zich onder water bevindt? Een prachtige wereld vol kleur, leven en beweging. En hoe deze wereld onlosmakelijk in verbinding staat met het leven boven water. Zo werkt dit bij mensen hetzelfde.

Als hypnotherapeut geef je het onbewuste als het ware gereedschappen om de innerlijke balans te herstellen. Hierdoor kun je vanuit je eigen kwaliteiten je functioneren in het dagelijks leven verbeteren. We bieden hypnotherapie aan in ons centrum in Amersfoort, centraal gelegen tussen de wijken Nieuwland, Hoogland, Kattenbroek en Vathorst.

Waarom is hypnotherapie zo krachtig?

Problemen zitten vaak van binnen, met hypnotherapie krijg je de mogelijkheid om deze direct aan te spreken. Hierdoor heb je toegang tot het werkzame gebied om dat aan te pakken wat nodig is. De trance zorgt ervoor dat de tegenwerking van belemmerende gedachten en overtuigingen wordt geneutraliseerd. Hypnotherapie is een zeer milde manier om de innerlijke balans te herstellen. Door als hypnotherapeut suggesties aan te rijken wordt bij de cliënt een voedingsbodem gecreerd om nieuwe manieren van omgang en gedachten te ontwikkelen.

We hebben in ons leven allemaal vaste denkpatronen, overtuigingen en bepaalde gedragingen ontwikkeld. Sommige zijn heel waardevol en sommige gaan ons beperken in ons leven. Door te blijven praten over wat wel en niet goed gaat lukt het vaak niet om deze patronen te doorbreken. Hypnotherapie kan dan uitkomst bieden.

Tijdens hypnotherapie kom je los van deze patronen waardoor je ruimte gaat krijgen om nieuwe patronen te ontwikkelen die in het hier en nu beter bij je passen.

Effecten van hypnotherapie

  • loskomen van vaste gedragspatronen
  • loskomen van belemmerende overtuigingen
  • beter slaapritme
  • meer zelfvertrouwen
  • pijn reductie
  • ontspanning en innerlijke rust

Een hypnotherapie traject?

Klassieke hypnotherapie is één van de oudste vormen van psychotherapie. Door bepaalde teksten in een bepaald ritme met een bepaalde intonatie aan de cliënt toe te dienen ervaart de cliënt een steeds diepere trance. Per sessie zal deze trance dieper worden. Hierdoor raden we een traject van 4 tot 6 sessies aan om een optimaal herstel opgang te brengen.

Tijdens de sessie worden positieve suggesties aangeboden aan het onbewuste. Hiermee zal het lichaam als vanzelf aan de slag gaan om het innerlijke herstel op gang te brengen en te werken aan een innerlijke balans. De hypnotekst wordt volledig afgestemd op de behoefte van de client om een optimaal resultaat te realiseren. Meer weten over hypnotherapie? Onze psychotherapeut in Amersfoort staat voor u klaar.

  • 10 minuten voorgesprek
  • 40 minuten hypnotherapie
  • 10 minuten nagesprek
Arrow Created with Sketch. Afspraak maken of meer informatie?

Voor meer informatie kun je direct contact opnemen:

0

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Kom eens langs

Ruimtevaart 54
3824 MX, Amersfoort
Routebeschrijving

Ruimtevaart 22/24
3824 MX, Amersfoort
(4de etage Van der Valk Vitaal)
Routebeschrijving
085 06 07 012

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.