Fysiek fit

Effectief werken aan je fitheid

Fit en vitaal aan het werk

Professionele begeleiding door fysiotherapeut
Onder professionele begeleiding van onze fysiotherapeut in Amersfoort of de fysio in Hoogland, Nieuwland of Vathorst wordt uw huidige situatie in kaart gebracht en uw doel bepaald. Op basis hiervan wordt een plan van aanpak gemaakt. Dit vormt al dan niet een onderdeel van uw totale ontwikkelplan. Er zal aandacht worden besteed aan grip op de huidige fysieke gesteldheid, herstel van klachten en opbouw van fitheid.

Grip op je fysieke gesteldheid
Gericht op de individuele situatie van de werknemer wordt advies gegeven om de fysieke fitheid te behouden of te verbeteren. Hierbij worden verschillende theorieën gebruikt om inzicht te geven in wat belangrijk is voor de fysieke gezondheid. Op deze manier kan de werknemer zelf preventief aan de slag om zijn of haar fitheid te waarborgen.

Herstel van fysieke klachten door fysiotherapie
De behandelvormen richten zich op klachten aan spieren, gewrichten, banden, pezen en bindweefsel die kunnen ontstaan door onder andere een langdurige overbelasting van het lichaam en blootstelling aan fysieke of mentale stress.

We besteden extra aandacht aan specifieke technieken die invloed hebben op het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Hierdoor komt het lichaam sneller in balans.

Gezond bewegen & Fitheid
Individueel of in teamverband krijgt de werknemer inzicht in het belang van bewegen voor de gezondheid.  
Vervolgens wordt in de praktijk aangeleerd op de juiste manier te bewegen in relatie tot je lichaam en je fysieke werkzaamheden. Tevens kan de werknemer begeleid worden bij het opbouwen van conditie en spierkracht.

Arrow Created with Sketch. Afspraak maken of meer informatie? Arrow Created with Sketch. Offerte aanvragen?
0

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Kom eens langs

Ruimtevaart 22/24
3824 MX, Amersfoort
(4de etage Van der Valk Vitaal)
Routebeschrijving
06 43 25 88 66

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.