Coaching Amersfoort

Kies jouw vorm van Coaching

Welke vorm van coaching past bij jou?

Integratieve coaching

Integratieve Coaching is de meest effectieve manier van coaching aangezien alle vormen van coaching worden gecombineerd. Dit geeft een langdurig resultaat.

Als integratief coach werken we aan het ontwikkelen van wenselijk gedrag en stellen we de client in staat om anders om te gaan met gedachten, emoties en drijfveren. Hierdoor krijgt de cliënt het zelfvertrouwen om belemmeringen te overwinnen. De cliënt ervaart meer rust en vertrouwen om de stappen te maken die bij hem of haar passen. Lees meer over onze Integratieve Coaching of maak direct een afspraak voor een gratis adviesgesprek.  

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching heeft als doel om je loopbaan zo vorm te gaan geven dat het aansluit bij wie je bent, wat je kan en wat je wil bereiken. In tal van situaties kan loopbaan coaching je helpen om je pad uit te stippelen en concreet vorm te gaan geven.

Geregeld komt het voor dat iemand ongemerkt in een loopbaan is terecht gekomen die na verloop van tijd niet meer past. Of je hebt ooit een studie gedaan maar op de een of andere manier ben je erachter gekomen dat dat het niet is voor je, maar wat dan wel? Of je bent ongelukkig in je huidige werk, of je wilt gewoon graag planmatig werken aan je loopbaan……….allemaal redenen om aan de slag te gaan met een loopbaancoach. Maak kennis met onze loopbaancoach in Amersfoort of maak direct een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Arrow Created with Sketch. Afspraak maken of meer informatie?

Voor meer informatie kun je direct contact opnemen:

0

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Kom eens langs

Ruimtevaart 22/24
3824 MX, Amersfoort
(4de etage Van der Valk Vitaal)
Routebeschrijving
06 43 25 88 66

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.