Vitaal leven & Vitaal oud worden.........

Blue Zone Programma's

Waar staat BLUE-ZONE voor?

BLUE-ZONE gebieden zijn die plekken in de wereld waar mensen niet alleen heel oud worden, maar ook zowel mentaal als fysiek in goede conditie blijven tot hun dood. Uit onderzoeken blijkt dat weinig stress, gezonde voeding, sociale contacten, respect voor ouderen, gezond bewegen en het klimaat hiervoor verantwoordelijk zijn.

Hoe kunnen we deze aspecten optimaal inzetten om vitaal te leven en vitaal oud te worden in onze maatschappij? Deze vraag vormt de basis voor onze BLUE ZONE programma’s.

Programma’s die het verschil maken

Geïnspireerd door deze oudste volkeren van de wereld hebben we drie prachtige programma’s ontwikkeld gericht op Vitaal worden, Vitaal zijn en Vitaal blijven.

Deze programma’s worden aangepast aan de individuele wensen of aan de behoefte van de groep!

Gevarieerde en uiteenlopende werkvormen

We integreren in deze programma’s levenslessen uit de wereld met wetenschappelijke kennis op het gebied van fysieke gezondheid, mentale balans en persoonlijke groei. Onze werkvormen zijn zeer uiteenlopend en sluiten aan bij de fase waarin de deelnemer(s) zich bevinden. Een combinatie van actieve analyserende oefeningen, creatieve werkvormen en ontspannende visualisaties of ademhalings oefeningen zorgen samen voor een diepgaande ervaring.

Professionele begeleiding vanuit verschillende disciplines

De programma’s worden begeleid door gecertificeerde coaches, therapeuten en trainers waarbij expertise van het multidisciplinaire team van ‘ZEE in beweging’ wordt ingezet. We streven ernaar om MEER te betekenen voor onze deelnemers door vanuit verschillende disciplines samen te werken.

Nieuwsgierig wat we voor jou of jouw team kunnen doen?

Bel 085- 06 07 012 of stuur een e-mail naar info@zeeinbeweging.nl

Voor meer informatie kun je direct contact opnemen

0

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Kom eens langs

Ruimtevaart 54
3824 MX, Amersfoort
Routebeschrijving

Ruimtevaart 22/24
3824 MX, Amersfoort
(4de etage Van der Valk Vitaal)
Routebeschrijving
085 06 07 012

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.