Onze werkwijze

DOELGERICHTE EN MULTIDISCIPLINAIRE AANPAK

Afgestemd op uw bedrijf

Planmatig en doelgericht
Op basis van de wensen van de werknemer en hun werkgever stellen we concrete doelen op gekoppeld aan de thema’s Fysiek Fit, Mentaal in Balans, In Ontwikkeling & Groei en Zelfsturend & Pro-actief. Vervolgens maken we een plan van aanpak met concrete acties en een duidelijke planning. Dit kan individueel of voor een groep. De aanpak kan bestaan uit een specifieke dienst of uit een combinatie van trainingen, workshops, intervisie trajecten en individuele coaching. Dit hangt af van de behoefte en omvang van de vraag.

Modulair en veelzijdig aanbod
Vanuit de vier thema’s Fysiek Fit, Mentaal in Balans, In Ontwikkeling & Groei en Zelfsturend & Pro-actief hebben we modules ontwikkeld voor zowel individuele werknemers als teams. Bij de opbouw van de modules is rekening gehouden met de verschillende manieren van leren van mensen; observeren, kennis verwerven, participeren en ervaren, zodat er een klimaat gecreëerd wordt om optimaal te leren.

Combinatie van verschillende disciplines
Wij combineren de kracht van “gezond bewegen”, “training van competenties” en “coaching & counseling”, zodat werknemers duurzaam vitaal blijven. We besteden in onze aanpak aandacht aan de wisselwerking tussen lichaam en geest en de individuele behoeften. Door gerichte begeleiding, ondersteunen we onze cliënten bij het opbouwen van mentale stabiliteit, vitaliteit, fysieke gezondheid en persoonlijke groei.

Diepgang en langdurig resultaat
Passende theorieën en methoden worden ingezet om de werknemer stappen te laten maken in zijn of haar ontwikkeling. Hierbij laten we ons inspireren door verschillende fysiologische en psychologische stromingen. We werken zowel op zichtbaar gedragsniveau als op onzichtbaar gevoels/ervarings niveau. Hierdoor wordt een diepgaand resultaat beoogd.

Ons aanbod

Psychotherapie Amersfoort

Fysiek fit

Mentaal in balans

In Ontwikkeling & Groei

Zelfsturend & Pro-actief

WIL JE MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP:

Zee nieuws

6 / 04 / 2023

LENTE NIEUWS

Lees meer
20 / 03 / 2023

Wil je af van je maagzuurremmers?

Lees meer
25 / 01 / 2023

Wil jij ook beter slapen?

Lees meer
0

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Kom eens langs

Ruimtevaart 22/24
3824 MX, Amersfoort
(4de etage Van der Valk Vitaal)
Routebeschrijving
06 43 25 88 66

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen.